Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 27, 2019 - Ara 06, 2019

Akademik Girişimciler “BusinessHT Girişimcilik” Programına Konuk Oldu

Özyeğin Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi ortaklığında İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle hayata geçirilen "LeanLab: Akademiden Girişime Yenilikçi Dönüşüm Programı" 1. Dönem katılımcıları Sayın Oğuzhan Aygören tarafından sunulan BusinessHT Girişimcilik programına konuk oldu.

LeanLab Programı 1. Dönem katılımcılarından Özyeğin Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Aslı Zuluğ ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Berat Haznedaroğlu girişimcilik yolculuklarına ilişkin tecrübelerini paylaştılar.

Katılımcılar program kapsamında aldıkları eğitim ve mentorluk destekleri ile, gerçek müşterilerle yaptıkları görüşmelerin girişimcilik yetkinliklerinin gelişimine sağladığı katkıları dile getirdi.

"LeanLab: Akademiden Girişime Yenilikçi Dönüşüm Programı" akademisyen, doktora mezunu ve doktora öğrencilerini hedefleyen, yalın girişimcilik metodolojisine dayalı eğitim ve mentorluk olanağı sunan ücretsiz bir girişimcilik programıdır. Program hakkında daha fazla bilgiye http://www.leanlab-project.com/ adresinden ulaşılabilir. 

BusinessHT Girişimcilik programının kaydını linkten izlyebilirsiniz.