22.10.2020 - 22.10.2020

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,

Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak ACCOR Türkiye’nin Yetenek ve Kültür Müdürü ve Doğu Avrupa RİİSE ve Mobility Başkanı Sn. Canan Töre Petekçi’yi misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.

Konuşma dili İngilizcedir.

Tarih      : Perşembe, 22 Ekim 2020
Saat       : 14:40-16:30
Yer         : Web Semineri

Sn. Canan Töre Petekçi İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1999 yılında Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun oldu. Lise eğitimi süresince, yaz tatillerinde Alman menşeli bir tekstil firmasında ofis asistanı olarak çalıştı. Üniversite stajını Swissotel İstanbul The Bosphorus Genel Müdürlüğü’nde ISO Sorumlusu olarak yaptı. Stajı sonunda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi eğitimlerini tamamlayarak İç Denetçi ve ISO Uzmanı olmaya hak kazandı. Sn. Canan Töre Petekçi mezuniyeti sonrası The Marmara İstanbul Taksim’de Santral Operatörü olarak çalışmaya başladı. Sırasıyla Misafir İlişkileri Yetkilisi-Resepsiyonist ve Grup Satış Yetkilisi olarak aynı firmada görev yaptı. Sonra Divan Otelleri Merkez Ofis Şirket Satış Yetkilisi olarak çalışmaya devam etti. 2007 yılında Accor’un Türkiye’ye gelmesi ile Novotel İstanbul Zeytinburnu’nda Genel Müdür Asistanı oldu. 2010 yılında Accor Türkiye Merkez Ofis Kalite ve Eğitim Departmanı’nı kurmakla görevlendirildi. Otel sayılarının artması ile birlikte kariyerine İnsan Kaynakları Departmanına bağlı olarak Eğitim Süreçlerinde devam etmeye karar verdi. Şu anda Accor Türkiye Yetenek ve Kültür Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Aynı zamanda, Türkiye ve 12 ülkenin bulunduğu bölgede ‘RİİSE’ ve ‘Mobility’ Liderliğini de yürütmektedir. Sn. Canan Töre Petekçi Seminer dersinde “Accor’da Sosyal Sorumluluk Uygulamaları ve Dünya RİİSE Liderliği” başlıklı bir sunum yapacaktır.