10.10.2019 - 10.10.2019

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,

Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak JW Marriott Istanbul Bosphorus’un Genel Müdür’ü Sn. Sinan Köseoğlu’nu misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.

Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.

Tarih      : Perşembe, 10 Ekim 2019

Saat        : 14:40-16:30

Yer         : AB-3 / Hukuk Oditoryumu

Sn. Sinan Köseoğlu Hacettepe Üniversitesi Otel İşletmeciliği Bölümü’nü ve Cornell Üniversitesi Otelcilik Yönetim Programını tamamladı. Turizm sektöründeki çalışma hayatına 1989 yılında Ankara Hilton Oteli’nde başlayan Sn. Sinan Köseoğlu, Moskova Marriott Grand Hotel’de Operasyon Direktörü olarak çalıştı. Bahreyn, Vietnam, Tayland, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan Sofitel Hotel zincirinde yiyecek içecek bölümünün yönetim kadrosunda yer alan Sn. Sinan Köseoğlu, 2014 yılında Moskova Marriott Grand Hotel’e Genel Müdür olarak atandı. 2016 yılında Moskova Royal Aurora Hotel’de Genel Müdür olarak görevine başlayan Sn. Sinan Köseoğlu, 2017 yılında Türkiye’ye dönerek Sheraton Ankara Hotel & Convention Center ve Lugal, A Luxury Collection Hotel Ankara’nın Genel Müdürü oldu. Burada sergilediği üstün hizmet başarıları ile Marriott International tarafından “Yılın Genel Müdürü” unvanına layık görüldü. 2019 yılının Temmuz ayında ise misafirlerine kapılarını yeni açan Sheraton Istanbul City Center ve sene sonunda gerçekleşecek açılışı heyecan ile beklenen JW Marriott Istanbul Bosphorus otellerine Genel Müdür olarak atandı. Anadili Türkçe dışında çok iyi derecede İngilizce, Almanca ve Rusça bilmektedir. Sn. Sinan Köseoğlu Seminer dersinde “Otel Geliştirme Süreci” başlıklı bir sunum yapacaktır.