Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 20, 2014

2015/2016 Değişim Programları Başvuruları Başlıyor

                              Değişim Programlarından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için başvurular açılmıştır.


Erasmus Başvuruları:

Öğrenim ve staj hareketliliğine başvurmak için gerekli olan Erasmus İngilizce sınavı için lütfen bu sayfayı ziyaret ediniz. 

Son başvuru tarihi 12 Aralık 2014, saat 16:00’dır.
Erasmus İngilizce sınavı 18 Aralık 2014’te saat 18:30’da yapılacaktır. Sınav salonları 16 Aralık’tan itibaren duyurulacaktır. Sınavla ilgili detaylar için buraya tıklayınız. Erasmus İngilizce Sınavından 60 ve üzeri puan alan öğrenciler, Erasmus öğrenim ve staj hareketliliğinden yararlanmak üzere başvuru yapabilecektir. 
Erasmus İngilizce Sınavında 50-60 puan aralığında kalan öğrencilerimiz, yedek öğrenci listesine alınarak ikinci yerleştirme dönemi için bekleyeceklerdir.
 
Başvuru koşulları ve Erasmus programı hakkında detaylı bilgi için öncelikle bu sayfayı ziyaret ediniz.

Değişim Başvuruları:

Diğer değişim programlarına online başvurunuzu yapmak için lütfen bu sayfaya gidiniz.

Son başvuru tarihi 19 Aralık 2014 saat 16:00’dır.
Başvurusu uygun bulunan adaylar,  ilgili Fakülte Program Koordinatörü ve Uluslararası Ofis  görevlilerinden oluşan mülakata davet edilecektir.

Değişim programından yararlanmak isteyen öğrenciler, anlaşmalı kurumların İngilizce yeterlilik koşullarını yerine getirmelidir (TOEFL/IELTS).

Genel Bilgiler

Başvurularınızı gerçekleştirmeden önce fakültenizin ve bölümünüzün anlaşmalı olduğu kurumları görmek için lütfen bu sayfayı ziyaret ediniz.

Henüz değişim anlaşması olmayan bölümlerimizde okuyan öğrencilerimizin de başvuruları kabul edilecek ancak yararlanabilecekleri bir anlaşma imzalanana kadar beklemede tutulacaklardır.

Başvuru sırasında yaşadığınız teknik problemlerle ilgili olarak international.relations@ozyegin.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.