Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

2018 - 2019 Basın Bültenleri

2018 - 2019 Basın Bültenleri

Konu Tarih
Le Cordon Bleu Permakültür ve Sürdürülebilirliği Tartışıyor 01.10.2018
“Sıfır Açlık” Evdeki Tabaktan Başlıyor 15.10.2018
“YAKLAŞ” Farklı Disiplinlerden Akademisyen ve Araştırmacıları Aynı Platformda Buluşturdu 19.10.2018
Balık değil, plastik yiyoruz 08.11.2018
Özyeğin Üniversitesi'ne Çin'den ve Türkiye'den Altın Madalya 12.11.2018
Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri Toplum Yararına Gönüllü Avukatlarla Çalışacak 15.11.2018
Le Cordon Bleu İstanbul’da TATLI HAFTA 20.11.2018
Türk Akademisyene ABD’den Büyük Onur 23.11.2018
BEYSAD ve Özyeğin Üniversitesi’nden Ortak Sanayi 4.0 Zirvesi 29.11.2018
Otel ve yiyecek içecek endüstrisinin öncü işletmeleri Özyeğin Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu 10.12.2018
Dünyaca ünlü tarihçi ve araştırmacı Prof. Dr. Sanjay Subrahmanyam konferans vermek üzere Özyeğin Üniversitesi’ne geliyor 11.12.2018
Mutfakta prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu’nün ünlü mezun şefleri ve sektörün vizyonerleri 2019 yılının gastronomi trendlerinden öne çıkan atıksız mutfak ve sürdürülebilirlik konusunu sektörle paylaşıyor! 10.01.2019
Gastronomide yeni trend “Atıksız Mutfak” 16.01.2019
Özyeğin Üniversitesi ve Pegasus Hava Yolları’ndan Pilotaj Programı öğrencilerine özel iş birliği 29.01.2019
Türkiye otelcilik sektörü duayeni Mehmet Kemal Dedeman Otelciliğin Önderleri Bienal’inde anıldı 14.02.2019
IAPS-CS Culture & Space Network: Kültür ve Mekan Buluşmaları 4 Ödül Töreni 16 Şubat’ta TAK Kadıköy’de 14.02.2019
Özyeğin Üniversitesi “THE AWARDS ASIA 2019” Ödülleri ‘Öğrenciler için Üstün Destek’ kategorisinde en iyi 8 üniversite arasına girdi 21.02.2019
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Nezihe Muhiddin" Özyeğin Üniversitesi’nde Anılacak 05.03.2019
"Yılın Öğretmeni" Ödülü Selçuk Bilgin'in 14.03.2019
İtalyan akademisyenler Beyoğlu ve Galata için İstanbul’a geldi 25.03.2019
Özyeğin Üniversitesi Birleşmiş Milletler’in “Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri” doğrultusunda yaptığı çalışmalar ile THE Impact 2019 dünya sıralamasında “Toplumsal Etkisi En Yüksek Türk Üniversitesi” oldu 04.04.2019
Moleküler Gastronominin İsim Babası Hervé This Özyeğin Üniversitesi’nin Konuğu Olarak Türkiye’ye Geldi  12.04.2019
Özyeğin Üniversitesi’nin University of Gastronomic Sciences ile İmzaladığı İş birliği Çerçevesinde İtalyan Bilim İnsanı ve Düşünür Prof. Nicola Perullo Türkiye’ye Geliyor 25.04.2019
Havacılık Sektöründe Son Teknoloji Trendleri 5. İstanbul HUB Semineri’nde Masaya Yatırılacak 02.05.2019
Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde ‘erkeklerin rolü’ tartışmaya açılıyor 06.05.2019
Özyeğin Üniversitesi Kuruluşunun 10. Yılı Etkinlikleri Kapsamında "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Mücadelesinde Erkeklerin Rolü" Başlıklı Panele Ev Sahipliği Yaptı 14.05.2019
Havacılık Sektörüne Yön verenler Özyeğin Üniversitesi'nde bir araya geldi 16.05.2019
Girişimcilere 200 bin TL’lik Hibe Desteği 02.07.2019
Kuruluşunun 10. Yılında 1076 öğrenci daha Özyeğin Üniversitesi'nde kep atma mutluluğu yaşadı 08.07.2019
Özyeğin Üniversitesi ve Accor Türkiye arasında iş birliği protokolü imzalandı 10.07.2019
Özyeğin Üniversitesi Öğrenci Memnuniyetinde Üst Üste 3. Kez Birinci 13.07.2019
Üniversite öğrencisi kendi elektrikli kaykayını üretti 21.07.2019
Özyeğin Üniversitesi ve TURYİD arasında "Yönetici Geliştirme Stajı" iş birliği protokolü imzalandı 24.07.2019
Özyeğin Üniversitesi "Mezunları En Hızlı İş Bulan Üniversiteler" Sıralamasında Üst Üste 2. Kez Birinci 04.09.2019
2. Uluslararası Erkekler ve Erkeklikler Sempozyumu 10.09.2019