Mayıs 27, 2015

Özyeğin Üniversitesi Burs Programı Başvuruları Başladı

burs-logo.jpg

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak üzere bu yıl başlatılan Özyeğin Üniversitesi Burs Programı ile başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrenciler, Özyeğin Üniversitesi’nin tüm imkânlarından tam burslu olarak yararlanabileceklerdir.

Özyeğin Üniversitesi Burs Programı’na, Türkiye’deki bir lisede son sınıfta okuyan, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan TC vatandaşı üniversite adayları başvurabilir.

Başvurular, 11 Haziran 2015 tarihine kadar www.ozuburs.com sitesi üzerinden yapılabilir.

Adayların, 2015 yılı LYS sonucunda, Özyeğin Üniversitesi fakültelerince yürütülen lisans programlarından öğrenim görmek istedikleri programın puan türünde ilk 20.000’e girmeleri ve lise diploma notunun 100 üzerinden en az 80 olması beklenmektedir.

Başvurusunu tamamlayıp değerlendirmeye giren tüm adaylar, ÖSYM tarafından ilan edilecek tercih takvimi sona ermeden önce Özyeğin Üniversitesi Burs Programı bursiyeri olmaya hak kazanıp kazanmadıklarını öğrenebilecekler ve tercihlerini bu bilgi dahilinde yapabileceklerdir.

Ayrıntılı bilgi için :
ozuburs@ozyegin.edu.tr