Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 05, 2015

Öğrencimiz Ali Can Orhan 3M Amerika’da düzenlenecek dünya finallerinde Üniversitemizi Temsil Edecek


Öğrencimiz Ali Can Orhan 3M Amerika’da düzenlenecek dünya finallerinde Üniversitemizi Temsil Edecek
 
İşletme bölümü 3. sınıf öğrencimiz ve Sektörel Etkinlikler Kulübü Başkanı Ali Can Orhan, 3M tarafından düzenlenen “Invent a New Future Challenge”  yarışmasında ilk üçe girerek 18-21 Temmuz tarihlerinde 3M’s World Headquarters Amerika’da düzenlenecek dünya finallerinde 3M Türkiye’yi ve Özyeğin Üniversitesi’ni  temsil etmeye hak kazandı.
 
Koç Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ, Bilkent, Boğaziçi ve Özyeğin Üniversitesi’nden toplam 15 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen final yarışmasında, 3 farklı grup oluşturuldu. Gün boyu süren etkinlikte, verilen bir case üzerinden 3M marka müdürlerinin ve insan kaynakları yetkililerinin gözetiminde bir çalışma yapılarak, 20 üst düzey yöneticinin de katılımıyla, her bir grup tek tek fikirlerini sundu.
 
Yarışma, grup içinde takımı iyi yöneten, sunum becerilerini en iyi kullanan ve en yaratıcı fikirlerin çıktığı kişilerin seçildiği bir ‘marketing challenge’ esasına dayanıyor. Yarışma sonucunda Ali Can Orhan kendi grubu içinde birinci seçilirken, diğer grupların birincileri Koç Üniversitesi’nden Berkay Yücel ve Berkay Soyer oldu. Türkiye finalinde dereceye giren bu 3 isim, Amerika’da gerçekleşecek dünya finallerine katılmaya hak kazandı.