05.05.2016

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak PROTEL A.Ş.’nin Otel Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Sn. Melike Karaman’ı misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.
Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.

Tarih      : Perşembe, 5 Mayıs 2016
Saat        : 14:40-16:30
Yer         : AB-3 / Hukuk Oditoryumu

Melike-Karaman.JPG

Sn. Melike Karaman eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Çalışma hayatına 1992 senesinde başlayan Sn. Melike Karaman’ın uzmanlık alanları otel ve restoran otomasyon sistemleri; bu sistemlerin kurulum, eğitim, proje ve danışmanlık süreçlerinin yönetimi ve bu sistemler vasıtasıyla işletmelerin operasyonel ve finansal verimliliğinin arttırılmasıdır. Kariyerinin çok büyük bir kısmını hali hazırda ORACLE Hospitality Çözümleri olarak geçen ve geçmişinde MICROS-FIDELIO olarak tanıdığımız ürün ailesini sektöre bu kapsamda sunmakla geçirmiştir. Bunun yanında kariyeri boyunca çeşitli otellerde yöneticilik ve sektörel danışmanlık faaliyetlerinde bulunmuştur. Sn. Melike Karaman şu anda PROTEL A.Ş.’de Otel Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.