Mayıs 11, 2016

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Seminerleri – Bahar 2016 – 6. Seminer

20160505_150619.jpg

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Seminerleri bağlamında, 5 Mayıs 2016 Perşembe günü Hukuk Oditoryumu’nda, PROTEL A.Ş.’nin Otel Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Sn. Melike Karaman, şu anki pozisyonuna ulaşana kadar yaşadığı tecrübelerini ve otel ve restoran otomasyon sistemleri ile ilgili bilgilerini samimi ve öğretici bir dille öğrencilerimizle paylaştı. Sn. Melike Karaman “Hizmetin Yeniden Tanımlanması” başlıklı sunumunda ilk önce PROTEL A.Ş. ile ilgili genel bilgilerden ve firmanın uluslararası markaları ülkemize sunma misyonundan bahsetti. Daha sonra bilgilendirici sunumunu teknolojik gelişimin önemi, internet, bulut bilişimi, yapay zeka ve mobil cihaz uygulamaları konularıyla devam ettirdi. Sn. Melike Karaman konuşmasını akıllı iş çözümleri, restoran ve oda-içi misafir uygulamaları, vefa yönetimi ve elektronik faturalama sistemleri (B2B, B2C faturalama) konuları ile detaylandırdı. Japonya’da robotlar tarafından idare edilen son teknoloji otel ile ilgili bir video gösterdi.  Soru ve cevap kısmından sonra Sn. Melike Karaman coşkulu alkışlarla uğurlandı.