Oca 06, 2020 - Şub 08, 2020

SEC 499 - Yeni İş Geliştirme

İş Kurmak!

Bu fikir sizi heyecanlandırıyorsa, harekete geçmek için beklediğiniz fırsat karşınızda!

Bu yıl 4. kez sunulan SEC 499 kodlu Building a New Business dersi ile yeni bir iş kurmanın tüm adımlarını deneyimleme ve iş fikirlerini “yatırım desteği / tohum sermaye” ile hayata geçirme şansını elde edebileceksiniz.

SEC 499: Building a New Business dersi kapsamında bir girişimci olarak iş fikrinin değerlendirilmesinden, iş modelinin oluşturulmasına ve potansiyel müşterilerle test edilmesine uzanan süreci uygulamalı olarak deneyimleyebileceksiniz.

Alanlarında öncü iş dünyası profesyonellerinin, girişimcilerinin ve yatırımcılarının derslere konuk olmasıyla zenginleşecek içeriğiyle SEC 499: Building a New Business eşsiz bir deneyim sunuyor.

Bu dersin sonunda gerçekleştirilecek sunumlar ile jürinin ön elemesi sonunda başarılı bulunan projelerin tohum sermaye, danışmanlık ve ofis alanı / donanım gibi zengin bir destek paketi ile ödüllendirileceği bu yenilikçi derse hemen başvur!

Nasıl:

İlgili öğrenciler işe dönüştürmek istedikleri fikirleri ile linkteki form aracılığıyla derse başvuruda bulunabileceklerdir.

Formu teslim eden öğrenciler, eş zamanlı olarak SIS Ders Kayıt Sistemi üzerinden derse kayıt olmalıdır.  Derse kayıt otomatik olarak gerçekleşecektir.

Kim:

SEC 201 veya SEC 203 / SEC 202 veya SEC 204 kodlu dersleri tamamlayan İşletme, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım, Hukuk Fakültesi (Katılım için İngilizce dil yeterliliği şartı vardır), Havacılık Yönetimi, Otel Yöneticiliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji Bölümü öğrencileri başvuruda bulunabilirler.

Nerede – Ne zaman:

Perşembe, 09:40 - 12:30, FEAS_AB2-102.

Ders için son başvuru tarihi:  7 Şubat 2020

Ofis saatleri: Perşembe 12:30- 13:30

Linkteki dosyada SEC 499: Building a New Business ders içeriğini inceleyebilirsiniz.

Derse başvuru aşamasındaki tüm sorularınız için İhsan Elgin’e e-mail aracılıyla ulaşabilirsiniz (ihsan.elgin@ozyegin.edu.tr).