Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 21, 2020 - Şub 08, 2020

200bin TL Destekli BİGG Programı İstanbul'un Ardından Kayseri'de!

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası ve Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi arasında yapılan iş birliği kapsamında girişimciler 200 bin TL karşılıksız destek fırsatı sunan TÜBİTAK 1512 – Teknogirişim Sermaye Desteği Programı (BiGG) süreçlerine Kayseri’de düzenlenecek eğitimlerle katılma şansına sahip olabilecekler.

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası’nın 2015 yılından bu yana resmi Uygulayıcı Kuruluş olarak yürüttüğü BiGG programı Erciyes Teknopark ile yapılan bu iş birliği çerçevesinde İstanbul’un yanı sıra Kayseri’de de gerçekleştirilecek.

BİGG Programı kapsamında girişimciler, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini hayata geçirme sürecinde ücretsiz eğitim ve mentorluk destekleri ile karşılıksız 200 bin TL hibe desteğinden faydalanma imkânına sahip olacaklar.

Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında programa seçilen girişimciler BİGG Programı 1. aşama eğitimlerini Kayseri’de Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi bünyesinde takip edebilecekler. İstanbul'daki program geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Özyeğin Üniversitesi'nin Altunizade ve Çekmeköy kampüslerinde gerçekleştirilecek. 

Önceki dönemlerde aralarında Özyeğin Üniversitesi öğrencisi, mezunu ve akademisyeni bulunan çok sayıda girişimcinin BiGG desteğine erişerek şirketlerini kurmalarına yardımcı olan Girişim Fabrikası, Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi ile iş birliği içerisinde sadece İstanbul'da değil Anadolu'da da daha fazla girişimcinin hedeflerine ulaşmasına destek olmak için başvuruları bekliyor.

Programa Kayseri'de katılmak isteyen girişimcilerin 8 Şubat, İstanbul'da katılmak isteyen girişimcilerin 16 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru süreci ve koşulları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler https://girisimfabrikasibigg.ozyegin.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirler.