Mar 02, 2020 - Mar 23, 2020

CFA IRC Türkiye yarışması birincisi Özyeğin Üniversitesi oldu

Dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışması 2020 birincisi, Özyeğin Üniversitesi oldu. İşletme Fakültesi öğrencilerinden Eya Beldı, Mücahit Bölükbaşı, Barkın Kaynar, Banu Mammadova ve Alina Selen Yumşak’tan oluşan ekip akademik danışmanı Zümrüt Can Ambarcı ve endüstri mentoru Özgür Uçur’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak, birinciliği elde etti. Öğrencilerimizden oluşan ekip 1 – 2 Nisan’da Ürdün’de düzenlenecek olan EMEA finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

Yarışmanın finalinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile yarışan ve birinciliği elde eden öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.