Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 02, 2020 - Mar 14, 2020

Hafta Sonu Mutfak Programı

LE CORDON BLEU HAFTA SONU MUTFAK PROGRAMI BAŞLIYOR

Le Cordon Bleu Master Şefleriyle beraber profesyonel mutfaklarda 10 hafta her Cumartesi 6 saat boyunca çeşitli teknikleri ve püf noktalarını öğreneceğiniz kapsamlı ve bir o kadar keyifli bir eğitim modülü başlıyor! Bu eğitim, uygulama dersleri ve gösterimler sayesinde mutfak tekniklerini öğrenmek, pratiğini artırmak ve profesyonelleşmek isteyen tüm mutfak meraklılarına açık.

Başlama Tarihi: 14 Mart 2020

Bitiş Tarihi: 16 Mayıs 2020

10 hafta – Cumartesi günleri / 6 saat

Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz teknikler sayesinde sevdiklerinizi şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak, kendi evinizin şefi olacak hem bilgiye hem de pratiğe sahip olacaksınız.

Üstelik bu eğitimin sonunda “Le Cordon Bleu” sertifikası ile ayrılıyor olacaksınız.

Program İçeriği

1. Hafta – Bıçak Kullanım Teknikleri,
2. Hafta – Temel Et Suyu, Soslar ve Çorbalar,
3. Hafta – Soteleme, Izgara / Kızartma ve Tavada Pişirme Teknikleri,
4. Hafta – Rosto ve Sous–Vide'de Pişirme Teknikleri,
5. Hafta – Ağır Ateşte Pişirme ve Güveç Pişirme Teknikleri,
6. Hafta – Poşeleme ve Buharda Pişirme Teknikleri,
7. Hafta – Pirinç, Tahıl ve türevleri, Taze Makarna Pişirme Teknikleri,
8. Hafta – Pasta ve Tatlılar,
9. Hafta – Yumurta ve Kahvaltı Menüsü,
10. Hafta – Pazar Sepeti ile Menü Planlaması

Öğrenim Ücreti: 15.000 TL

Burslu: 7.900 TL

Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız.