Mar 11, 2020 - Mar 16, 2020

Girişim Fabrikası BİGG Programı Demo Sunum Oturumu Kayseri'de Gerçekleşti

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası ve Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi arasında yapılan iş birliği kapsamında Kayseri'de düzenlenen program katılımcıları, demo sunumlarını gerçekleştirdi.

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası ve Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi arasındaki iş birliği kapsamında Kayseri'de gerçekleştirilen programa seçilerek girişimcilik eğitimi, iş planı yazma eğitimi ve mentorluk desteklerini de içeren 1. Aşama eğitimlerini tamamlayan girişimciler, girişim fikirlerini sunmak üzere jüri karşısına çıktılar.

Erciyes Teknopark yöneticileri ve seçkin jüri üyelerinin katılımı ile gerçekleşen demo sunumları sonucu jüri tarafından olumlu bulunan projeler 2. aşamaya geçmeye hak kazanacak. Ekibinin yetkiliği, iş modeli, hedeflenen pazarın dinamikleri, projenin yenilikçi yönü ve yapılabilirliği gibi kriterler çerçevesinde değerlendirme yapan jüri üyelerinin seçeceği girişimler 200.000 TL karşılıksız desteği almak için Tübitak Panel Sunum'una katılabilecekler.