Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 16, 2020 - Nis 03, 2020

Psikolojik Gelişim Birimi - Çevrim içi Hizmet

Sevgili Öğrencilerimiz,

Dünyada COVİD – 19 pandemisi sürecinde  insanların kaygı seviyesinin arttığı günler yaşandığı gözlemlenmektedir. Bu nedenle ruhsal dayanıklılığınızı arttırmak için desteğe ihtiyacınız olabilir.

Psikolojik Gelişim Birimi olarak bizler yükseköğretim kurumlarında tedbir amaçlı eğitime ara verilmiş olan bu 3 haftalık dönemde sizlere uzaktan hizmet vermeye devam edeceğiz.

Online verilecek psikolojik danışmanlık hizmetinin adımları aşağıdaki gibidir:

  1. Psikolojik Gelişim Birimi ile randevu oluşturunuz.
  1. Daha önceden birimimize hiç başvurmadıysanız: Birimimize counseling@ozyegin.edu.tr e-mail adresinden başvuruda bulunarak randevu alabilirsiniz.
  2. Birimimizle aktif olarak görüşüyor ve bu 3 haftalık süreçte online destek almak istiyorsanız: Görüştüğünüz psikolojik danışmanınıza e-mail gönderebilirsiniz.
  1. Linkten Microsoft Teams uygulamasını bilgisayar, tablet veya telefonunuza yükleyiniz, ÖzÜ hesabınız ile giriş yapınız ve randevu saatinizde uygulamayı açınız.

https://products.office.com/tr-tr/microsoft-teams/download-app

 

     3. Randevu saati geldiğinde psikolojik danışmanınız sizi uygulama üzerinden arayacaktır. Herkesin hizmet alabilmesi için size verilen randevu saatine uymanızı önemle rica ederiz.

 

Her türlü soru ve destek için counseling@ozyegin.edu.tr e - posta adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.