Mar 24, 2020 - Mar 31, 2020

EBSCO Webinar: Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik Araştırma İpuçları

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Akademisyenler, doktora ve yüksek lisans öğrencilerine destek olması amacıyla EBSCO tarafından yapılacak olan 'Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik Araştırma İpuçları' isimli webinarı size duyurmak isteriz.

Webinar Adı: Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik Araştırma İpuçları

Günümüzde güvenilir akademik kaynaklara ulaşmanın yolu nedir? Literatür taramasını kolaylaştıracak yöntemler ve araçlar nelerdir? Bu sorulara cevap bulabileceğiniz “Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik Araştırma İpuçları” konulu webinarına davetlisiniz.

Konular:

• Tam metin akademik ve hakemli dergi makaleleri, e-kitaplar, tezler, vaka çalışmaları ve daha birçok farklı doküman türüne tek noktadan erişim
  • Arama terimleriniz ile en ilgili sonuçlar
  • Detaylı daraltıcılar (tarih, konu, coğrafya, yayın, vs.) ile hedefe yönelik araştırma
  • Otomatik olarak kaynakça oluşturma ve bibliyografik yönetim programları (EndNote, ProCite, vb.) ile entegrasyon
  • Aramalar ve dergiler için hatırlatmalar
  • Kişisel klasör kullanımı
  • Dergi arama

Alternatif 1
Tarih: 26 Mart 2020, Perşembe
Saat: 10.00 – 11.00
Kayıt için tıklayınız.

Alternatif 2
Tarih: 1 Nisan 2020, Çarşamba
Saat: 10.00 – 11.00
Kayıt için tıklayınız.

*Kaydolduktan sonra katılım davetiyeniz e-posta adresinize iletilecektir.

*Eğitim dili Türkçe'dir.

Saygılarımızla,