Nis 02, 2020 - Nis 13, 2020

Cambridge University Press Erişime Açılan E-Kaynaklar

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Cambridge University Press tarafından 31 Mayıs 2020 tarihine kadar erişime açılan içerikleri aşağıda sizlerle paylaşmak isteriz;

Cambridge University Press Textbooks
Cambridge University Press 700'den fazla açık erişim ders kitabı içermektedir.

Cambridge Elements
Cambridge Elements konularında uzman akademisyenler tarafından seriler halinde düzenlenmiş ve sanat ve bilim disiplinlerindeki temel konuları kapsayan orijinal ve hakemli bilimsel araştırmalardan oluşur.

Cambridge Histories
Tarih alanında araştırma yapmak isteyen tüm araştırmacılar için birçok farklı disiplinde derlenen kaynakları içerir.

Cambridge Companions
Cambridge Companions, önde gelen uzmanlar tarafından yazılan, önemli yazarlara, sanatçılara, filozoflara, konulara ve dönemlere canlı ve erişilebilir tanıtımlar sunan bir dizi yetkili rehberdir.

Saygılarımızla,

Kütüphane