Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 07, 2020 - Nis 21, 2020

Fiba Grubu COVID-19 Desteği Duyurusu

FİBA Grubu olarak, tüm grup şirketlerimizin uzmanlığını ve imkanlarını ülkemize destek için harekete geçiriyor, koronavirüs salgınıyla mücadeleye ayni ve maddi desteklerle birlikte toplam 12 milyon TL kaynak ayırıyoruz.  

Özveriyle çalışan sağlık personeline, Fiba Perakende çatısı altındaki GAP ve Marks&Spencer ile uzun nöbet dönemlerinde kıyafet desteği, Fiba Faktoring katkısı ile koruyucu sağlık ekipmanı, Gelecek Varlık ile tıbbi cihaz sağlıyor; Özyeğin Üniversitesi’ndeki 3 boyutlu yazıcılarla siperli maske üretiyoruz. Swissotel The Bosphorus'un kapılarını sağlık personeline açmış olmasının yanı sıra şeflerimiz ile çevre hastanelerdeki sağlık personeline günlük yemek servisi veriyoruz.  

Fibabanka, Fiba Faktoring, Fina Enerji ve Fiba Emeklilik’in desteği ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na toplam 5 milyon TL katkıda bulunduk.

FİBA Grubu önümüzdeki dönemde de koronavirüs salgınının gelişimini yakından takip ederek ihtiyaçlar doğrultusunda destek olmaya devam edecektir.

Birbirimizden fiziken ayrı kalsak da birlikte atan kalplerimiz ve ülkece gösterdiğimiz dayanışma sayesinde bu zorlu sürecin en iyi şekilde üstesinden geleceğimize gönülden inanıyoruz.