Mayıs 27, 2020

Basında ÖzÜ - Online Digitalization Summit, Katılımcı Rekoru Kırdı

Posta

Quick Sigorta'nın ana sponsor olduğu Online Digitalization Summit, 21-22 Mayıs tarihleri arasında akademisyenler; sektör uzmanları ve Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Quick Sigorta CDO'su Pınar Güzeyin de konuşmacı olarak yer aldığı zirve büyük ilgi ile katılımcı rekoru kırdı. Özyeğin Üniversitesi öğrenci kariyer kulübü Özyeğin OR, Sabancı Üniversitesi öğrenci kariyer kulübü Sabancı lESveBilkent Üniversitesi öğrenci kariyer kulübü BilkentMEC'in birlikte yürüttüğü zirvede tema "Dünya dijitalleşiyor, peki ya sen?" oldu. Organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Ouick Sigorta'nın Genel Müdürü Ahmet Yaşar, "Dijitalleşme sadece robotlaşmak ya da sayısallaşmak değildir. Bizim Ouick Sigorta'daki amacımız sadece internetten poliçe satışı değildi. Bunun sadece bir kanal olduğunu, dijitalleşmenin bunun çok daha ötesinde olduğunu vurguladık" dedi.