Haz 22, 2020 - Tem 01, 2020

The Global Good Fund Fellowship Program 2021

The Global Good Fund Fellowship, dünya genelinde sosyal girişim liderlerinin liderlik gelişimini destekleyen 12 aylık bir programdır.

The Global Good Fund Fellowship is for innovators, entrepreneurs, and leaders of positive social impact organizations. This program is for emerging leaders, entrepreneurs who are 40 or under, with diverse ethnic, religious, economic, geographic and gender experiences. Ideal entrepreneurs are in a leadership role, and are dedicated full-time to their organization that’s over 1-year-old.

The Global Good Fund Fellowship Programı; yenilikçiler, girişimciler ve olumlu sosyal etki organizasyonlarının liderleri için organize edilmektedir. Bu program, çeşitli etnik, dini, ekonomik, coğrafi ve cinsiyet deneyimleri olan 40 yaşın altındaki girişimciler için düzenlenmektedir.

Fellowship Faydaları

• 360 ° Değerlendirme
  • Liderlik Gelişim Planı
  • Yönetici Koçluğu + İşletme Mentorluğu
  • Yıllık Zirveye Katılım
  • 10.000 ABD doları Hibe
  • Alan Bilgisinde Alumni ve Uzman Ağı

Katılım Şartları

• 40 yaşın altında olmak
  • Liderlik rolüne sahip olmak
  • Girişim/organizasyonunda tam zamanlı olarak çalışıyor olmak
  • Bir takıma liderlik etmek
  • 1 yaşından büyük bir organizasyon yönetmek

Bu çağrı için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020'dir. Program hakkında detaylı bilgi almak ve başvurmak için https://globalgoodfund.org/programs/fellowship/ adresini ziyaret edebilirsiniz.