Tem 20, 2020 - Eyl 01, 2020

Tijen Bayar Kuliğ Eaquals Gold Star Olarak Tanınmıştır

Tijen Bayar Kuliğ, *EAQUALS * (Kaliteli Dil Hizmetlerinin Değerlendirilmesi ve Akreditasyonu) tarafından #eaqualsgoldstar olarak tanınmıştır.

EAQUALS, Covid 19 salgınının bu zorlu döneminde üye merkezlerindeki fark yaratan çalışanları kutlamayı amaçlamaktadır.

Tijen Bayar, aşağıdaki nedenlerden dolayı #eaqualsgoldstar olarak tanımlanmıştır.

• Müfredatı ilgi çekici sanal derslere dönüştürmek
  • Tüm öğrencilerin dahil olmasını sağlamak
  • Zor bir dönemde öğrencilere ilham vermek ve motive etmek
  • Destekleyici ve teşvik edici bir öğrenme ortamı yaratmak

*1991 yılında kurulmuş olan EAQUALS 30'dan fazla ülkeden dil eğitim merkezini ve dil eğitimini aktif olarak destekleyen ulusal ve uluslararası kuruluşları bir araya getirmektedir. Aynı zamanda dil eğitimi alanında müfredat geliştirme, öğretmen eğitimi, ölçme ve değerlendirme ve okul yönetimi gibi alanlarda araştırma ve çalışmalar yürütmektedir.