Tem 24, 2020 - Eyl 03, 2020

Kırsal Kalkınma Sertifika Programı

Özyeğin Üniversitesi olarak bu yıl 7.’si düzenlediğimiz Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programları’nın duyurusunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu yıl sizlerin aktif katılımınıza olanak sağlayacak yeniliklerle 2 ayrı çevrimiçi sertifika programı hazırlandı. 24-28 Ağustos ve 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek sertifika programlarının içerikleri ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için program isimlerini tıklayabilirsiniz.

Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı 2020 / I (Başvuru Formu-I)
Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı 2020 / II (Başvuru Formu-II)

Sertifika programlarımız alanlarında yetkin akademisyenler tarafından verilecek derslerle beraber, paneller, söyleşiler ve atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacaktır. Program sonunda katılımcılar Özyeğin Üniversitesi Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifikası’nı almaya hak kazanacaklardır.

Sorularınız için murat.bayramoglu@ozyegin.edu.tr ve okan.pala2@ozyegin.edu.tr