Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ağu 07, 2020 - Ağu 31, 2020

Girişim Fabrikası Bursu ile Founder Institute'a Başvurun!

Founder Institute Turkey Virtual 2020

 

Girişim Fabrikası'nın Program Partneri olarak desteklediği "Founder Institute Turkey Virtual 2020" programına Girişim Fabrikası bursu ile başvurmak için ön başvuru  formunu doldurmanız gerekmektedir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Girişim Fabrikası tarafından belirlenecek iki girişimci programa burslu olarak katılım hakkı kazanacaktır.

Founder Institute Turkey programı, girişimcilere, deneyimli yöneticiler eşliğinde online takip edebilecekleri bir yol haritasının yanı sıra başarılı bir yatırımcı, mentor ve girişimci ağı erişimi sağlamaktadır. Founder Institute Turkey, insana odaklanan program yapısıyla, diğer girişimcilik programlarının destek veremediği, işlerine devam etmek zorunda olan kurumsal çalışanlara da açık olan yapısıyla, fikirlerine olduğu kadar girişimcilerin kendilerinin gelişimlerine de destek olmaktadır. Programa katılan tüm paydaşlar ortak hisse sistemi ile birbirinin başarısına ortak olmaktadır. Founder Institute mezunları arasında, operasyonlarının bir kısmı halen Turkey’da olan, Türk Girişimci Eren Bali’nin tarafından kurulmuş ve milyar dolar değerlemeyi geçerek “Unicorn” olmuş şirketlerden Udemy’nin yanı sıra, Realty Mogul, Travelcar, goplaceit, Appota ve daha birçok başarılı örnek bulunmaktadır.

Founder Institute Turkey Virtual 2020 - Girişim Fabrikası

Başvuru formu aracılığı ile ön başvuruyu tamamlayan girişimcilerin "Founder Institute Turkey Virtual 2020" programına da 30 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. %100 İngilizce olarak yürütülecek program hakkında detaylı bilgi almak için https://fi.co/apply/ankara ve https://fi.co/virtualfaq adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

2009 yılından beri 50’den fazla ülkede, 100’den fazla şehirdeki aktif olan uluslararası FI ağına dahil olmak ve girişimcilik yetkinliklerinizi geliştirerek girişiminizi globale taşımak için hemen başvurun!

 

Ön Başvuru Formu: https://bit.ly/fiturkeyGF

Son Başvuru Tarihi: 30 Ağustos 2020