Ağu 09, 2020

Basında ÖzÜ - Özyeğin, girişimci gençler yetiştiriyor

Milliyet

Araştırma temelli girişimcilik üniversitesi olarak topluma fayda sağlayan çalışmalar yapma hedefiyle eğitime başlayan ve 3. Kuşak Üniversite misyonunu sahiplenen Özyeğin Üniversitesi, burslardan uzaktan eğitime kadar öğrencilere birçok olanak sunuyor. Sektörel Eğitim Programı ile üniversite, Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği'nin CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi 2018 ve 2019'a göre "Mezunları En Hızlı İş Bulan Üniversiteler" sıralamasında iki kez birinci oldu. 2015'te başlattığı "Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı" ile her yıl başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere dünya standartlarında eğitimin kapılarını açan Özyeğin, ÜniAr'ın araştırmasına göre salgında uzaktan eğitim sürecini en iyi yöneten 5 vakıf üniversitesi arasında yer aldı.