Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ağu 19, 2020 - Ağu 31, 2020

2020 Tercih Dönemi Tanıtım Günlerimizi Kampüste ve Online Gerçekleştirdik

23 Temmuz-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında hem kampüste hem online görüşmeler ile sürdürdüğümüz tercih dönemi tanıtım faaliyetlerimizi bu yıla özgü koşullar altında başarıyla tamamladık. Süreç içerisinde adaylara sunulan bu iki farklı alternatif görüşme şekli ile birbirini tamamlayan ve destekleyen bir iletişim çalışması sağlandı. Bu iletişim ağını, hem kampüste hem onlineda görev alan akademisyenlerimiz ve öğrenci tanıtım ekibimizin büyük desteği ile kurguladık.

Her yıl aday öğrenci ve aileleriyle gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşmalarımızı online platformlara taşıyarak, Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü Özyeğin ve Rektörümüz Prof.Dr. Esra Gençtürk’ün başlatmış olduğu bir canlı yayın serisi hazırladık. Fakülte dekanlarımızın sunumları ile devam eden bu yayın serisinde ,kampüsümüzü herhangi bir sebeple ziyaret edemeyen adaylarımızın tüm sorularının yanıtlanması sağlandı. Randevu sistemi ile kampüsü ziyaret eden adaylarımız için ise salgın koşulları altında tüm hassasiyetlerin gözetildiği bir planlama ile tercih tanıtım dönemi tamamlandı.

Tercih Dönemi boyunca hem kampüsümüze gelerek hem de online platformlar aracılığıyla üniversitemizi yakından tanımak isteyen adaylara ve onların ailelerine, gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.

Bir teşekkür de, tüm bu süreçte deneyim ve bilgilerini adaylara içtenlikle aktaran ÖzÜ mensuplarına…