Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 14, 2020 - Eki 28, 2020

Yatırımcılar ile Girişimciler Girişim Fabrikası Derin Teknolojiler Demo Gününde Buluştu

Derin Teknolojiler Etkinliği

Girişim Fabrikası'nın farklı programlarından mezun ve derin teknolojiler üreten girişimciler, Derin Teknolojiler Demo Günü'nde yatırımcılar ile buluştu.

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve Girişim Fabrikası'nın farklı girişimcilik programları kapsamında desteklenmiş derin teknoloji girişimcileri 8 Ekim 2020, Perşembe günü yatırımcılar ile bir araya geldi.

 
Girişim Fabrikası Derin Teknolojiler Demo Günü, TTO ve Girişimcilik Merkezi Direktörü Dr. İsmail Arı'nın açılış konuşması ile başladı. Girişimcilik Destek Programları Müdürü Süha Soydan'ın moderatörlüğünde devam eden etkinliğe Vinci VC'den Yatırım Müdürü Duran Cesur ile ACT Venture Partners'tan Yönetici Ortak Gökhan Güner jüri olarak katılım gösterdi.
 
Etkinliği Vinci VC ve ACT Venture Partners'ın yanı sıra Tarvenn, Actus Portföy ve Techone VC, Inventram, Ida Capital, Galata Business Angels, Angel Effect, Collective Spark, Bosphorist Teknoloji Fonu, Vestel Ventures, TR Angels, Kültepe Yatırım, 212 VC, Earlybird, Teknasyon gibi yatırım ekosisteminden birçok paydaşın temsilcileri de takip etti.

Biyoteknoloji, Optik Kablosuz İletişim, Gıda, Görüntü İşleme, Yapay Zeka, Quantum Haberleşme, Otonom Araçlar, Enerji, Uzay ve Havacılık gibi birçok teknoloji alanında yeni nesil çözümlere imza atan 11 girişimci canlı olarak yayınlanan etkinlik kapsamında projelerini ekosistem paydaşları ile paylaştı.
 
Sunum Yapan Girişimler | Girişim Fabrikası 
 
Etkinliğin video kaydını ve girişimcilerin sunumlarına linkten ulaşabilirsiniz.
 
Demo Günü'nden Kareler 2 | Girişim Fabrikası
 
Demo Günü'nden Kareler | Girişim Fabrikası

 
Girişimcilik Merkezi ve Girişim Fabrikası'nın etkinliklerinden ve girişimcilikle ilgili duyurulardan haberdar olmak için bültemize @ozu.edu.tr e-mail adresinizle hemen abone olun!
 
Bültenimize Abone Olun!