Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 28, 2020 - Kas 04, 2020

Deneme Erişimleri: Bloomsbury Design Library, Bloomsbury Architecture Library, Bloomsbury Applied Visual Arts, Fairchild Books Interior Design Library

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Aşağıdaki veri tabanları 30 Kasım 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

  • Bloomsbury Design Library, M.Ö 1500 yılından günümüze kadar dünya çapında tasarım ve el sanatlarına ilişkin bir içerik sunmaktadır.  Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

 

  • Bloomsbury Architecture Library, mimarlık, tasarım, şehircilik ve iç tasarım çalışmaları için gerekli bilgileri içeren dijital kaynaktır. Mimari tarihten modern tasarım rehberliğine kadar çok çeşitli metin ve resim koleksiyonlarına erişim sağlar. Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

 

  • Bloomsbury Applied Visual Arts, görsel ilham, fikir üretme, araştırma teknikleri, portföy geliştirme gibi temel görsel sanatlar disiplinlerini pratik önerilerle birleştiren ve 170'den fazla kitaba erişim imkani sağlayan bir veritabanıdır.  Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

 

  • Fairchild Books Interior Design Library, iç mimarlık konu alanında 70’e yakın textbook içerir. Erişim şifresi için lütfen kütüphane iletişime geçiniz. Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane