Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 04, 2020

Basında ÖzÜ - Derin Teknolojiler Demo Günü Yatırımcıları Buluşturdu

Kobi Efor

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Derin Teknolojiler Demo Günü" etkinliği, teknoloji girişimcileri ve yatırımcılarını online platformda biraraya getirdi. Etkinlikte Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve Girişim Fabrikasının geniş destekler sunan programlarından faydalanan girişimciler farklı alanlarda geliştirdikleri yenilikçi çözümlerle sahne aldı.

Etkinlikte "Biyoteknoloji, Optik Kablosuz İletişim, Fonksiyonel Gıda, Görüntü İşleme, Yapay Zeka, Ûuantum Flaberleşme, Otonom Araçlar, Enerji, Uzay ve Havacılık" gibi yeni nesil çözümler görücüye çıktı.

Etkinlik, Özyeğin Üniversitesi TTO ve Girişimcilik Merkezi Direktörü Dr. İsmail Ari'nin açılış konuşmasıyla başladı. Arı, "Özyeğin Üniversitesinin kuruluş vizyonunda yer alan girişimciliği, hız kesmeden desteklemeye devam ediyoruz. Hem ulusal hem de uluslararası kurumlarla işbirliği içerisinde girişimcilerimize kuluçka ve hızlandırıcı destekleri ile üretim atölyesi ve hibe imkânları sağlamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.