Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 08, 2020 - Ara 26, 2020

Duyarlı Koli

2020 senesi tüm dünya insanları için zorlu bir yıl oldu. Ülkemizde ve dünyada yaşanılan pek çok olay bizi zorladığı kadar güçlendirdi de. Tüm bu karmaşanın içerisinde belki de en çok “iyiliğin” kıymetini anladık. Paylaşmanın, el uzatmanın, birlik olmanın önemini hiç bu kadar derinden hissetmedik belki de. 

Duyarlı Koli ile gelin evlerimizde olduğumuz bu öğretici 2020 yılı içerisinde bir kez daha iyiliğe vesile olalım. Nişantepe Mahallesinde yaşayan ailelerin yılbaşında evlerinde bir çorba da bizim sayemizde kaynasın, içler ısınsın, yüzler gülsün. 

Aşağıdaki formu doldurarak dilediğiniz kadar ailenin evine temel yiyecek ve temizlik malzemeleri gönderebilirsiniz. Bunun için takip etmeniz gereken adımları aşağıda sıraladık;

  1. Başvuru formunu doldur.
  2. duyarlıozu@ozyegin.edu.tr adresinden sana gelecek olan bilgilendirme mailini bekle. Nişantepe İlköğretim Okulu işbirliği ile ihtiyaçlarının aciliyetini öğrendiğimiz ailelerin iletişim bilgilerini ile sana yol göstermesi açısından bir de alışveriş listesi paylaşacağız. 
  3. Aldığın e-mailin ardından herhangi bir çevrimiçi market / alışveriş uygulamasına git, sepetini paylaştığımız listeyi baz alarak dilediğin malzemelerle doldur.
  4. Teslimat adresi olarak sana gönderdiğimiz adresi, fatura adresi olarak da kendi adresini gir. 
  5. İyilik yapmanın mutluluğunu yaşa! Ve iyiliği yaymak için arkadaşlarını cesaretlendir! 

 

Başvuru formunu doldurmak için son gün: 16 Aralık

Gönderimini yapman için ise son gün: 26 Aralık

 

Kampüsümüzde sağlıklı günlerde buluşana kadar sağlıcakla kal! İyilikle kal!

Toplumsal Duyarlılık Projeleri & Sürdürülebilirlik Platformu