Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 13, 2017

Yurt Girişleri Hakkında Önemli Bilgilendirme

Değerli Öğrencimiz,

22 Eylül 2017 Cuma günü saat 09:00 itibariyle yurt odanıza giriş yapabilirsiniz. Yurt oda yerleşimi için kampüse geldiğinizde yapılması gereken işlemleri sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz. Bu adımları izlemeniz sizlerin daha kolay ve kısa sürede odanıza yerleşiminizi sağlayacaktır.

  1. Sağlık belgeleriniz eksiksiz olarak yanınızda bulunmalıdır. (Hepatit B, Hepatit C markerleri, HbsAg, Anti HCV, HIV, PA Akciğer Raporu). Sağlık belgeleri teslimi yapmayan öğrencilere oda anahtar teslimi yapılamayacağını hatırlatırız. Geçmiş yıllarda verilen sağlık raporları geçerli olmadığından bu yıl oda girişleriniz için yeni sağlık belgeleri almanız gerekmektedir.
  2. Her yurdun oda giriş ve giriş kartı teslimi işlemleri gündüz 08:00-20:00 saatleri arasında konaklamanın gerçekleşeceği yurt binasından yapılacaktır. Akşam 20:00-08:00 saatlerinde ise Yurt 1,2 ve 3 odaları için Yurt 3 yönetim ofisine, Yurt 4 odaları için Yurt 4 yönetim ofisine, Yurt 6 odaları için Yurt 6 yönetim ofisine  gitmeniz gerekmektedir. Oda giriş işlemlerinin yapılacağı alanlara ulaşabilmek için yönlendirme tabelalarını takip edebilirsiniz.
  3. Ofise geldiğinizde öğrenci numarası, isim ve soyadı belirterek sağlık belgelerinizi görevli personele veriniz.
  4. Sisteme girişiniz yapıldıktan sonra yurt giriş sözleşmesini ve oda hasar formunu imzalayınız.
  5. Odanıza girdiğinizde imzaladığınız yurt giriş sözleşmesinde belirtilen demirbaş eşyaları ve hasar formunda yazılan tespitleri kontrol ediniz.
  6. Formdaki bilgiler dışında tespitlerinizin olması durumunda yurt@ozyegin.edu.tr adresine durumu bildiriniz ve aynı gün içinde kontrollerin yapılarak formun güncellenmesini sağlayınız. Bildirim yapmamanız durumunda formda belirtilen tespitleri kabul etmiş sayılacaksınız.
  7. Battaniye talep etmeniz halinde “demirbaş teslim formunu’’ imzalayarak Yurt 2 ( -1. Kat dinlenme odasından) ve Yurt 4 - 6 ( Bina giriş katı) binalarında kurulacak stantlardan battaniye temin edebilirsiniz.

NOT: Oda değişim talepleriniz geçiş yapmak istediğiniz oda tipinin müsaitlik durumuna göre 23 Ekim 2017 tarihi itibariyle işleme alınmaya başlanacaktır. Karşılıklı anlaşmalı değişimler için 22 Eylül 2017 itibariyle her iki öğrencinin de Konaklama Hizmetleri Ofisi'ne gelerek ıslak imzalı form doldurmaları gerekmektedir.  

Her türlü talep ve önerileriniz için yurt@ozyegin.edu.tr adresinden ya da 0216 564 91 89-90 numaralarından iletişime geçebilirsiniz.

Başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmeniz dileğiyle,

Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü