Şub 15, 2021

Basında ÖzÜ - Psi Chi'ye Katılan İlk Üniversite Oldu

Sabah

Ünlü iş insanı Hüsnü Özyeğin'in bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurduğu ve büyük önem verdiği Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ), uluslararası alanda adını her geçen gün daha çok duyuruyor. Üniversite şimdi de dünyada psikoloji bilimini ileriye taşımak ve akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla 1929 yılında kurulan The International Honor Society in Psychology (Psi Chi) topluluğuna Türkiye'den katılan ilk üniversite oldu. Psi Chi'ye dahil olması, hem Özyeğin Üniversitesi'ne hem de üniversitenin öğrencilerine uluslararası alanda birçok kapı açacağı kesin. Türk üniversitelerinin itibarı adına çok önemli bir gelişme; emeği geçenleri tebrik ediyorum.