Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 15, 2021 - Şub 18, 2021

Genç Kızlara İlham Vermeye Davetlisiniz

Sizi, Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan ortaöğrenim kız öğrenci yurtlarındaki genç kızları güçlendirmek, farklı meslekler ve başarılı kadınlarla tanıştırmak için Koza Platformu ile birlikte hayata geçirilecek Mentorluk Programı’na davet ediyoruz.

KOZA Platformu, lise dönemindeki genç kızların kendilerini tanımalarını ve güçlenmelerini desteklemek için hayata geçirilen online bir platformdur. KOZA’ya kayıt olan genç kızlara yönelik de 6 haftalık online bir mentorluk programı gerçekleşmektedir. Şubat ayında başlayacak mentorluk programı Koza Platformu ve Hüsnü M. Özyeğin Vakfı iş birliği ile gerçekleşecek. Siz de bu programda lise öğrencisi bir genç kızın mentoru olarak 6 hafta boyunca yol arkadaşlığı yapabilirsiniz.

Koza Platformu’ndaki gönüllü rol modellerden biri olmak için tek yapmanız gereken kendinizi ve kariyer yolculuğunuzu anlatan bir profil oluşturmanız. Rol model profilinizi oluşturduktan sonra form doldurarak yeni dönemdeki mentorlardan biri de siz olabilirsiniz. Bu dönemki mentorlardan biri olmak için 17 Şubat'a kadar başvurabilir, herhangi bir sorunuz varsa info@esitgelecek.org ve yasemin.dut@hmov.org mail adreslerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve Mentorluk Formu'na ulaşmak için  lütfen tıklayın.