Mar 17, 2021 - Mar 31, 2021

Dünya Saati (Earth Hour) Hareketine Destek Oluyoruz

İklim krizi başta olmak üzere gezegenimizin karşı karşıya olduğu çevre sorunlarıyla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından 2007’den bu yana küresel bir eylem olarak yürütülen Dünya Saati (Earth Hour) uygulaması, bu yıl da tüm dünyadan milyonlarca insanın katılımıyla 27 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek.

Çevresel duyarlılığın bir göstergesi olarak ışıkların 1 saatliğine kapatılması ile gerçekleşecek bu küresel harekete, sürdürülebilirliği her açıdan içselleştirmiş bir üniversite olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kampüsümüzdeki ışıkları söndürerek destek olacağız.

Dünyanın ortak gündemi olan çevresel sorunların aşılmasının birlikte mümkün olduğuna inanan tüm ÖzÜ mensuplarını da 27 Mart Cumartesi akşamı 20:30 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecek bu küresel harekete, bulundukları yerlerde ışıkları söndürerek destek olmaya davet ediyorum.

Prof. Dr. Esra Gençtürk