Nis 05, 2021 - Nis 26, 2021

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'ndan Öğrencilerimize Ödül

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencilerimiz Kumsal Kurt ve Melis Çalkıvık, Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) iş birliğiyle düzenlenen İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri) Endüstriyel Tasarım Yarışmaları’ndan ödülle döndü.

Katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesi, endüstriyel tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması, özendirilmesi ve ihracata yönelik rekabet gücünün artırılması amacıyla düzenlenen yarışma için tasarladıkları dezenfektan ürünleri ile Kumsal Kurt 3.’lük, Melis Çalkıvık ise “Mansiyon” ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 16. kez düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları’nın konusu “Covid-19 Küresel Salgınına Karşı Yenilikçi Ürünler” olarak belirlenmişti.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.