Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 16, 2021 - Nis 21, 2021

Mutluluğun Bayramı

Değerli ÖzÜ Ailesi,

2020 yılının insanlığa getirdiklerinden 2021’de de öğrenmeye devam ediyoruz. Başka insanlara iyi gelmek, empati kurmak, merhametli davranmak, yardımlaşmak, paylaşmak bu öğrenme sürecimizin en kalıcı olması gereken noktaları belki de.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Birimi olarak Özyeğin Üniversitesi’nde bu değerlerle hayatımıza anlam vermek için mücadelemize devam etmekteyiz. Geçtiğimiz Aralık ayında ÖzÜ Ailesi olarak Sürdürülebilirlik Platformu ile işbirliği içerisinde bu değerlerimizi paylaştığımız Duyarlı Koli isimli projemizde Nişantepe’deki 191 ailenin temel yiyecek ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz! Önümüz 23 Nisan!

Nişantepe İlköğretim Okulu’nda okuyan çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlamak amacıyla Mutluluğun Bayramı ismini verdiğimiz projemizi “SEN DE BİR ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUN” sloganı eşliğinde gerçekleştiriyor ve bu sayede çocukların oyun haklarını hep beraber kucaklayıp desteklemeyi hedefliyoruz. Pandemi koşullarında bu bayramı evlerinde de olsa kutlayabilmeleri için onlara oyuncaklar, boya malzemeleri ve kitaplar hediye edelim. 

Dilediğiniz kadar çocuğa bayram hediyesi gönderebilmeniz için aşağıdaki adımları takip etmenizi rica ederiz;

  • Başvuru formunun doldurulması
  • duyarlıozu@ozyegin.edu.tr adresinden sana tarafımızdan gönderilecek bilgilendirme e-mailinin ulaşması
    • Nişantepe İlköğretim Okulu işbirliği ile iletişim ve demografik bilgilerini öğrendiğimiz çocukların bilgilerini ve bir de örnek hediye listesinin sizlerle bu e-mailde paylaşılması,
  • Alınan e-mailin ardından herhangi bir çevrimiçi alışveriş uygulamasına gidip, sepeti paylaşılan liste  baz alınarak hediyelerin seçilmesi
  • Teslimat adresi olarak gönderilen  adresin, fatura adresi olarak da kendi adresinizin girilmesi.

Paylaşmanın mutluluğunu yaşa! Ve bunu yaymak için arkadaşlarını cesaretlendir!

Başvuru formunu doldurmak için son gün: 21 Nisan 2021

Gönderimini yapman için ise son gün: 26 Nisan 2021

Kampüsümüzde sağlıklı günlerde buluşana kadar sağlıcakla kal!

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Birimi