Nis 22, 2021 - Haz 21, 2021

ÖzÜ Sanatsal Hafıza Projesi İlk Paylaşımları Erişime Açıldı

Özyeğin Üniversitesi’nin interaktif, dijital sanat platformu olarak tasarlanan ÖzÜArts (beta)‘nın oluşum çalışmaları esnasında sevinerek gördük ki, hepimiz farkında olmadan farklı eserler ile etkileşime girmişiz. Her birimiz için eserlerin farklı ve kişisel anlamları oluşmuş. Bu etkileşimin görünür kılınması ile başlattığımız ÖzÜ Sanatsal Hafıza’2021, Özyeğin mensuplarının katılımlarıyla tamamlandı. Doldurdukları Sanatsal Hafıza formu ve tarafımıza ulaştırdıkları özgün kolaj çalışmaları ile katılım gösteren paydaşlarımızın katkılarıyla oluşturduğumuz Sanatsal Hafıza ‘2021 Kitapçığı’nı sizlerin erişimine açmaktan mutluluk duyuyoruz. Varlığını kendimizin bile fark etmediği bağları görünür kılan proje, üniversite ve kampüsle ilişkimizin çok yönlülüğünü bir kez daha gösteriyor.

Özyeğin Üniversitesi’nin sanat alanında gerçekleştirdiği ilk kolektif proje olan ÖzÜ Sanatsal Hafıza Projesi’nin, gelecekte bu alanda gerçekleştirilebilecek projelere bir başlangıç vereceğini umuyor, paydaşlarımızla çeşitli sanat projelerinde yer almayı heyecanla bekliyoruz.

Sanatsal Hafıza ‘2021 Kitapçığı’nı incelemek için tıklayın.