Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 29, 2017

Abank ve Özyeğin'den Örnek İşbirliği

ABank ile Özyeğin Üniversitesi örnek bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği ile ABank, Özyeğin Üniversitesi'nin "Eğitimde Fırsat Eşitliği Programı" kapsamında üniversiteye giriş sınavlarında yüksek başarı göstererek mühendislik, hukuk, ekonomi gibi 7 farklı branşa yerleşen 25 öğrenciye, 5 yıl boyunca eğitim masraflarının yüzde 50'sini karşılayacak.

Konuyla ilgili ABank Genel Müdürü Müge Öner, "Önümüzdeki yıllarda gelişerek sürmesini hedeflediğimiz bu işbirliği ile yüksek potansiyele sahip gençlerimizin eğitim ve gelişimlerine maddi açıdan olduğu kadar, manevi olarak da destek olmak istiyoruz" dedi.

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk ise. "Girişimciliği ve yenilikçiliği destekleyen, araştırmaya öncelik veren üniversitemizin olanaklarından daha fazla gencin tam burslu olarak yararlanması hedefiyle 2015'te Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programını başlattık. Programımıza destek veren ABank'a, bu sosyal girişimimize ortak olduğu için teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanından farklı kurum ve kuruluşları da yanımıza alarak daha çok gencimize imkân sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.