Haz 10, 2021 - Haz 30, 2021

Satranç Şampiyonasından Bir Şampiyonluk Bir İkincilik ile Döndük

Özyeğin Üniversitesi Satranç Takımı, 3-4 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu’nun online olarak düzenlediği “Üniversitelerarası 2020-2021 Yılı Resmî Satranç Şampiyonası”na katıldı. ÖzÜ Kadın Satranç Takımı Türkiye şampiyonluğunu kazanırken, ÖzÜ Erkek Satranç Takımı Türkiye ikinciliğini elde etti. Şampiyona sonrasında ÖzÜ Kadın Satranç Takım Kaptanı Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Sinem Çağla Gündoğan, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 11-19 Haziran 2021 tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan “Kadınlar Türkiye Geneli Ferdî Satranç Şampiyonası”na davet edildi. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirilen 1000’nin üzerinde üniversite öğrencisi ve 49 farklı üniversitenin katıldığı ‘’Online Satranç Turnuvası’’ndan da yine bir şampiyonluk ile dönen öğrencilerimizin hepsini tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kadın Satranç Takımımız

• Sinem Çağla GÜNDOĞAN – Hukuk Fakültesi 2.Sınıf