Eki 13, 2017

Hukuk Fakültesi Uluslararası Sertifikalar

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesince 30 Eylül, 1, 7 ve 8 Ekim 2017 tarihlerinde Türkiye ayağı tamamlanmış olan Uluslararası Sertifikalrının yurt dışı ayağı aşağıda belirlenen tarihlerde yapılacaktır.

• V. Avrupa Birliği Hukukunun Güncel Sorunları ve Uluslararası İnsan Hakları Hukuku Sertifika Programı  -  28 Ocak - 2 Şubat 2018 tarih aralığında

Avrupa Ülkeleri - Öğrenciler Uluslararası Ceza Mahkemesi, Avrupa Birliği Adalet Divanı, Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlamentosunu ziyaret edecek olup, duruşmalara katılma fırsatı bulacaklar ve kurum çalışanları eşliğinde bilgi edinme imkanına sahip olacaklardır.

• VI. Avrupa Birliği Hukukunun Güncel Sorunları ve Uluslararası İnsan Hakları Hukuku Sertifika Programı -  5 - 9 Şubat 2018 tarih aralığında

Avrupa Ülkeleri -  Avrupa Birliği Adalet Divanı, Birleşmiş Milletler ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ziyaret edilerek bu sayede hukuk fakültesi öğrencileri uluslararası hukukun temel kurumlarını görme fırsatına erişeceklerdir.

• IV. Alman Hukuku Sertifika Programı  - 18 - 21 Mart 2018  tarih aralığında
  • V. Alman Hukuku Sertifika Programı  -  21 - 24 Mart 2018 tarih aralığında

Almanya'da, Federal Yüksek Mahkeme, Anayasa Mahkemesi, Stuttgart Başsavcılığı, Heidelberg Üniversitesi, uluslararası hukuk bürolarını görme ve tanıma imkanı bulacaklardır.