Tem 26, 2021 - Ağu 27, 2021

Yerel ve Kırsal Kalkınma Sertifika Programı - 2021

Özyeğin Üniversitesi olarak bu yıl 8.’sini düzenlediğimiz Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı’nın duyurusunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl program sizlerin aktif katılımınıza olanak sağlayacak yeniliklerle hazırlandı. 23-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek sertifika programının içeriği ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı 2021 / (Başvuru Formu)

Sertifika programımız, alanlarında yetkin akademisyenler tarafından verilecek derslerle beraber, paneller, söyleşiler ve atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacaktır. Program sonunda katılımcılar Özyeğin Üniversitesi Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifikası’nı almaya hak kazanacaklardır.

Sorularınız için murat.bayramoglu@ozyegin.edu.tr ve okan.pala2@ozyegin.edu.tr ile iletişime geçebilirsiniz.