Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 18, 2021 - Kas 01, 2021

20 Ekim Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı Tanıtım Etkinliği

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

Daha sürdürülebilir bir gelecek için yeşil ekonomi ve yeşil büyüme alanında fikirlerinizi geliştirebileceğiniz ve finansal destek olanağından faydalanabileceğiniz “Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı Yeşil Büyüme Çağrısı” başvuruları devam ediyor!

Bu kapsamda, Girişim Fabrikası olarak Özyeğin Üniversitesi ile bağlantılı akademik personellerimize, öğrencilerimize ve mezunlara yönelik odak grup toplantısı düzenlemekteyiz. Bilgilendirme toplantısının, Zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilmesi ve 20 dk’lık bir sunum ardından soru-cevap şeklinde ilerlemesi planlanmaktadır.

TÜBİTAK BİGG Programı kapsamında girişimciler, 200Bin TL karşılıksız finansal desteğin yanı sıra Girişim Fabrikası tarafından sunulan girişimcilik eğitimleri, deneyimli mentorlarla etkileşim, firmalara erişim ve kapsamlı iş planı yazımı danışmanlığı gibi desteklerden tamamen ücretsiz olarak faydalanıp, iş fikirlerini geliştirme fırsatı elde etmektedir. Girişimcilerimiz ayrıca Amazon, Oracle, IBM, İyzico, Hubspot for Startups ve Unicorn Platform gibi teknoloji sağlayıcılarının hizmetlerinden ücretsiz veya yüksek indirimlerle faydalanabilmektedir.

Eğer aşağıdaki tematik alanlardan birine dokunan teknoloji odaklı bir iş fikriniz varsa ve bunu başarılı bir girişime dönüştürmek istiyorsanız Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programına başvuru için acele edin!

  • İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik: İklim Değişikliği, Karbon salımı ve Sera Gazı Emisyonlarının Düzenlenmesi Amacına Katkı Sunacak Çalışmalar,
  • Temiz ve Döngüsel Ekonomi,
  • Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı,
  • Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım: Tarladan Sofraya Sürdürülebilir Tarım,
  • Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım.

Kimler başvurabilir;

Programa herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programına kayıtlı öğrenciler ile bu programlardan mezun kişiler aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde başvurularını gerçekleştirebilir:

  • Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

*TÜBİTAK tarafından düzenlenen veya TÜBİTAK’ın paydaşı olduğu yarışmalarda, 1.’lik, 2.’lik veya 3.’lük ödülü almaya hak kazanan girişimci adaylarına 2. Aşama panel değerlendirmesi sonrasında panel puanına ek olarak ödül puanı verilecektir.

20 Ekim, Çarşamba günü saat 15:00’de düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısı için aşağıdaki bağlantı bilgilerini kullanabilirsiniz.

Zoom Kayıt : https://ozyegin-edu-tr.zoom.us/meeting/register/tJ0sf-utqzwtH9JLtVgKuRXbZUttwexkE3Kk  

Meeting ID: 991 8255 7756

Etkinlik Dili : Türkçe

İş fikri başvurunuzu 1 Kasım 2021 tarihine kadar https://bigg.girisimfabrikasi.com/   adresinden tamamlayabilir ve olası sorularınızı Girişim Fabrikası ekibiyle girisimcilik@ozyegin.edu.tr   adresinden paylaşabilirsiniz.