Kas 02, 2021 - Ara 25, 2021

Kampüs Araç Giriş Kartı Kayıt Formu

Değerli ÖzÜ Mensupları,

Otoparklarımızın en sağlıklı koşullarda kullanabilmesi ve hatalı park vb nedenlerle mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için daha önce başlatılan Kampüs Araç Giriş Kartı (KAGK) kullanım uygulamasına yeni akademik yılda da devam etmekteyiz.

Bu sene, HSE Güvenlik Kampüs Araç Giriş Kartı Kayıt Formu online ortama taşınmış olup linkten erişebilir ve doldurabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra, öğrencilerimiz ÖM Binası 2B15B numaralı HSE Ofisinden (PTT karşısı), akademik ve idari personelimiz AB1 G23 numaralı Güvenlik Ofisinden, 1 Kasım/12 Kasım tarihlerinde 09:00-16:00 saatleri arasında kartlarını alabileceklerdir.

Kampüs araç giriş kartı ile kapalı ve açık otoparklardaki kurallar hakkında bilgilendirmeler, Kayıt Formu’ nda bulunmaktadır ve KAGK’ ları sadece 2021/2022 akademik yılını kapsayacaktır. Otopark girişlerinde KAGK’sı olmayan araçlar 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 18:00’ den itibaren kapalı otoparklar ve yurtlar bölgesindeki açık-kapalı otoparklara alınmayacaktır.

Kampüs yolları ve otoparklarımızın güvenli ve düzgün şekilde kullanımı için desteğinizi rica eder, KAGK dağıtan personelimize ve güvenlik kontrol noktalarında KAGK soran güvenlik personeline göstereceğiniz anlayışa ve yardımınıza, şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,