Ara 03, 2021 - Ara 08, 2021

Kampüs Fotoğrafları Yarışması

*Afişte yer alan fotoğraf, 2019'daki yarışmanın kazananlarından Ceren Yıldızdoğan'a aittir.

Merhaba,

Yurt Yaşam Komitesi olarak ilk kez 2017’de hazırladığımız yılbaşı kartlarını ücretsiz olarak sizlerle paylaşmış ve etkinlik sonunda da sevdiklerinize yüzlerce kartpostal ulaştırmıştık. Bu sene ise, tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi OzUzoom’un desteğiyle kartpostallarda sizlerin fotoğraflarına yer vereceğiz!

Gönderdiğiniz fotoğraflar, OzUzoom ile Yurt Yaşam Komitesi tarafından değerlendirilecek ve en iyi 10 fotoğraf, yılbaşı kartlarının ön yüzüne, fotoğraf sahibinin ismiyle birlikte basılacak.

Son Başvuru Tarihi:
8 Aralık 2021, Çarşamba, 23:59

İletişim:
student.life@ozu.edu.tr
clubs.photography@ozu.edu.tr

Yarışma Şartları;

-Tüm Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, mezunları, idari ve akademik personeli yarışmaya katılabilecektir.

-Siyah-beyaz ve renkli fotoğraflar değerlendirilecektir.

-Fotoğrafın JPEG (.jpg or .jpeg) formatında ve 20 MB’tan küçük olması gerekmektedir.

-Fotoğrafın dar kenarının mininum 2400 piksel olması gerekmektedir.

-Her başvuru sahibi,  en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilir.

-Yalnızca kampüs içerisinde çekilen fotoğraflar kabul edilecektir.

-Şahıs fotoğrafları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN!