Şub 01, 2022 - Nis 02, 2022

Summer School 2022 - University Institute of Lisbon - ISCTE, Portekiz

Partner kurumumuz University Institute of Lisbon - ISCTE (Portekiz) tarafından iletilen 18th Summer School Lisbon 2022 - ISCTE Business School programı ile ilgili duyuruyu tüm öğrencilerimizle paylaşmak isteriz. Kurumun ilettiği bilgilere ve detaylara aşağıda ulaşabilirsiniz.

Uluslararası Değişim Programları Ofisi olarak bize sağlanan bilgiler dışında herhangi bir bilgiye sahip olmadığımızı lütfen unutmayın. Bu nedenle, daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız olursa lütfen doğrudan University Institute of Lisbon- ISCTE ile iletişime geçin.

Yaz okulu derslerini ve kredilerini ÖzÜ transkriptinize transfer etmek istiyorsanız, prosedür ile alakalı daha fazla bilgi almak için fakülteniz ile iletişime geçmelisiniz.

Özyeğin Üniversitesi - Uluslararası Değişim Programları

----

We are happy to announce that applications for the 2022 Summer School Lisbon of Iscte Business School are now open!

A total of 17 interesting and challenging courses will be taught on campus by Iscte Business School's faculty and visiting professors from international universities.

For more information, please click the links below:

In case of any questions or doubts, feel free to reach us through short-term.ibs@iscte-iul.pt