Mar 01, 2022 - Mar 09, 2022

Psikoloji Yüksek Lisans

Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci İlanı

İş tanımı:

Özyeğin Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ofisi koordinasyonunda gerçekleşecek ve Şubat ayı sonundan Nisan ayı ortasına kadar sürecek etkinlik veya etkinliklerin gerçekleştirilmesi için verilen görevleri yerine getirmek.

Türkçe ve İngilizce dillerinden sadece birini etkin kullanabilen etkinlik katılımcı ve konuklarına iletişim konusunda yardımcı olmak.

Projede çalışacak öğrencinin 6 hafta boyunca haftada 15 saatini proje için ayırması gerekmektedir. Çalışma süresinin haftanın günlerine dağılımı, işin başlama ve bitim saatleri birim yöneticilerince belirlenecektir.

*Bir kişi alınacaktır.

Aranan Nitelikler:

• Psikoloji tezli yüksek lisans öğrencisi
  • Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık ve bu başlıktaki çalışmalarda tecrübesi olan
  • Sözlü ve yazılı iletişim dahil çok iyi seviyede Türkçe ve İngilizce dillerine hakim
  • Not ortalamasının (GPA) 2.80 ve üstü (2.80 altındaki adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.)
  • Disiplinli ve sorumluluk sahibi
  • Organizasyon yeteneği gelişmiş
  • İletişim yeteneği yüksek
  • Okula gidip gelmeye ve ders saatleri dışında okulda kalmaya gönüllü
  • Önceden belirlenen 2 veya 3 hafta sonu günü kampüste bulunabilecek
  • Önceden belirlenen 1 cumartesi gecesini kampüste geçirebilecek (Kalacak yer tahsis edilecektir.).
  • Disiplin cezası almamış
  • Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenimine devam eden
  • T.C. uyruklu

Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları”na buradan ulaşabilirsiniz.

Kişisel verileriniz değerlendirme ve işe alım süreçlerinde işlenecektir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metnimize buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin özgeçmişleri ile birlikte aydınlatma metninde yer alan “Veri Sahibi Başvuru Formu”nun imzalı nüshasını 09.03.2022 tarihine kadar sbe@ozyegin.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Örnek CV için tıklayınız.