Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 09, 2022 - Mar 14, 2022

Hava Muhalefeti Sebebiyle Akademik Programda Düzenleme

Değerli ÖzÜ Mensupları,

Beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda, Üniversitemiz Akademik Kurulu tarafından yapılan değerlendirme ve Rektörlük onayı doğrultusunda, 10 - 11 Mart 2022 Perşembe ve Cuma günlerinde aşağıdaki kararlar alınmıştır:

  1. İşleniş biçimi 1. Grup (sadece yüz yüze dersler) olarak ilan edilen derslere ara verilecek olup; telafi dersleri dersi sunan öğretim elemanları tarafından daha sonra ilan edilecektir.

  2. İşleniş biçimi 2. Grup (yüz yüze ve çevrimiçi dersler) olarak ilan edilen dersler prensip olarak çevirimiçi olarak devam edecek olup, dersin yapısı gereği işlenemeyecek olması halinde telafi dersleri dersi sunan öğretim elemanları tarafından ilan edilecektir.

  3. 3. Grup (sadece çevrimiçi dersler) olarak ilan edilen dersler ise herhangi bir değişiklik olmaksızın çevrimiçi olarak işlenmeye devam edecektir.

  4. Bu tarihlerde planlanan yüz yüze sınavlar ertelenmiş olup, sınavların yeni tarihleri dersi sunan öğretim elemanları tarafından ilan edilecektir. Çevrimiçi düzenlenen sınavlar ise herhangi bir değişiklik olmaksızın çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

  5. İngilizce hazırlık programındaki tüm dersler çevrimiçi olarak işlenecektir.

  6. Yurtlarda konaklayan öğrencilerimize hizmet veren birimlerimiz ve kampüse gelmesi zorunlu olan kişilerin dışındaki akademik ve idari kadromuz, bu tarihlerde uzaktan çalışacaktır.

Derslerin ilan edilen işleniş biçimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

14 Mart 2022 Pazartesi günü itibarıyla akademik program daha önce planlandığı şekilde devam edecektir.

Bilgilerinize sunarız.
Öğrenci Hizmetleri