Mar 30, 2022 - Nis 28, 2022

Özyeğin Üniversitesi Öğrencileri Gulf Sigorta “Acente Portalı Geliştirme Hackathonu”nda Yeni Nesil Acente Portalı Tasarladılar

Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine yönelik Gulf Sigorta’nın düzenlediği “Acente Portalı Geliştirme Hackathonu”, Sectoral Orienteering haftasının bu yılki etkinlik programı kapsamında, 11 - 23 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Yarışma kapsamında öğrenciler acentelere fayda sağlayacak, sigorta şirketi ile ilişkilerinde hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi bir acente portalı tasarladılar. Gulf Sigorta ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile tüm bölüm öğrencilerine açık olarak gerçekleştirilen hackathonda, acentelerin günümüzdeki dijital imkânlardan en verimli şekilde faydalanmaları ve yeni platformlar ile en doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmeleri amaçlandı.

“Acente Portalı Geliştirme Hackathonu”nda Gulf Sigorta üst yönetiminin oluşturduğu jüri, portalın acentelere sağlayacağı fayda, etkinlik, yenilik, yaratıcılık, uygulanabilirlik, işlevsellik, mevcut ürün ve hizmetlerle kolay entegre edilebilirlik gibi kriterleri göz önünde bulundurdu. 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen finalin ardından başarılı 3 takım ödüle layık görüldü.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2.sınıf öğrencisi Zeynep Işıl Rabuş, İşletme Fakültesi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü 2.sınıf öğrencisi İdel Toros, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4.sınıf öğrencisi Aylin Aydın, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencisi Aslı Nur Demirkol, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencisi Elif Sena Demirkol, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İletişim Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencisi Gizem Yaralı, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Hüseyin Acemli, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Egemen Yorulmaz, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Yunus Emre Aslan 3 ayrı takım olarak yarıştılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.