Nis 01, 2022 - Nis 09, 2022

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı - Fiba Gönüllüleri - Kitap Bağış Kampanyası

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından inşa edilip Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan ortaöğretim kız öğrenci yurtlarında kalan genç kızların güçlenmesine destek olmak amacıyla bir kitap bağış kampanyası düzenlenmiştir.

Bingöl ve Adıyaman Kahta’da bulunan yurtların kitap ihtiyaç bildirimi üzerine HMÖV ile iş birliğinde bir kampanya ile Fiba Gönüllüleri’ni, yurtlardaki lise öğrencileri ile buluşturmak hedeflenmiştir.

Kampanyaya, 14-18 yaş arası lise öğrencilerine uygun olacak şekilde, Türk ve Dünya klasikleri ve güncel roman ve hikâyeler, üniversite sınavına hazırlık kitapları ile destek sağlayabilirsiniz. Bağış yapılacak olan kitapların lise öğrencilerine yönelik seçilmesi uygun olacaktır. İkinci el bağış yapılmak istenen üniversite sınavına hazırlık kitaplar temiz ve kullanılabilir durumda olmalıdır.

Bağışalayacağınız kitapları, 4-8 Nisan haftasında, 09.00-17.00 saatleri arasında, Cafe Nero yanında açılacak olan standa teslim edebilirsiniz.

Kız öğrenci yurtları ve HMÖV hakkında daha detaylı bilgiye https://husnuozyeginvakfi.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.