Nis 05, 2022

Basında ÖzÜ - Kampüste Dijital Sanat

Cumhuriyet

Akbank Sanat ana sponsorluğunda, BASE ve 42 İstanbul işbirliğiyle hayata geçen "Kampüste Dijital Sanat" projesi, bu yıl 2. kez 4 - 30 Nisan tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi kampüslerini geziyor.

Dünyanın çeşitli yerlerinden dijital sanatçıların çalışmalarını kampüslere taşıyacak proje, sergi ve zengin yan etkinlikleriyle üniversite öğrencilerine ilham kaynağı olmayı planlıyor. Sergiye katılan sanatçılar; Can Büyükberber, Cezar Mocan, ha:ar, Harshit Agrawal, Jeremie Bellot, Max Seeger, Oddviz, Osman Koç ve Quayola dijital sanatın farklı ifade biçimlerine olanak tanıyan geniş yelpazesini izleyicileriyle paylaşıyorlar.