Mayıs 09, 2022 - Mayıs 18, 2022

Şirket Sahibi / Ortağı ÖzÜ Öğrencilerine ve Mezunlarına Çağrı - TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Değerli Öğrencimiz ve Mezunumuz,

Özyeğin Üniversitesi’nin TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteler Endeksi'nde en iyi şekilde temsil edilebilmesi ve üst sıralarda yer alabilmesi için desteğinize ihtiyacımız var.

Öğrenci ve mezunlarımızın kurdukları şirketler ve bu şirketlerin performansları endekste dikkate alınan başlıca kriterler arasında yer almaktadır.

Güncel olarak veya geçmişte resmi olarak bir şirket sahipliğiniz veya bir şirkete ortaklığınız varsa / olduysa linkteki kısa anketi (~2 dakika) doldurarak bu önemli çalışmaya katkı sağlayabilirsiniz.

Bu kısa anketi şirket sahibi veya ortağı olduğunu bildiğiniz diğer Özyeğin Üniversitesi öğrencileri ve mezunları ile paylaşmanızdan memnuniyet duyarız.

Bu çalışmaya katılım için son tarih 12 Mayıs 2022, Perşembe günüdür.

Çalışmayla ilgili sorularınızı girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Değerli desteğiniz için teşekkür eder ve girişimcilik çalışmalarınızda başarılar dileriz.